Gabriela Racu

Solista vocala

Cu o voce calda si antrenata, cu studii muzicale universitare, Gabriela da viata si culoare interpretarii oricarui gen muzical. O puteti asculta accesand link-ul de Youtube.

Emilia Gheorghiu

Solista vocala

Emilia abordeaza cu eleganta majoritatea genurilor muzicale apreciate in cadrul unei petreceri. De la jazz la muzica populara, de la muzica latino pana la ritmurile balcanice, show-ul si interpretarea Emiliei va ridica, cu siguranta, vibe-ul petrecerii!

Michelle

Solista vocala

O voce impresionanta, puternica, ce poate aborda orice gen muzical de la jazz la rock, balkanic, muzica populara. O artista experimentata, cu un repertoriu foarte vast ce impresioneaza orice auditoriu!

Andreea Romila

Solista de muzica populara

Muzica populara este nelipsita de la orice petrecere romaneasca! Interpretarea Andreei si respectul pe care il poarta pentru muzica populara, ridica orice participant la petrecere de la masa!

Dya

Solista vocala

O artista completa, cu performante muzicale remarcabile ce ii permit sa abordeze cu naturalete melodii pop, r&b, soul, folclor, muzica de petrecere, mergand pana la compozitii proprii, Dya va face ca petrecerea dumneavoastra sa explodeze de energie!