Suntem o companie de servicii complete de divertisment (Dj, Mc, solista vocala, lumini, efecte vizuale) specializată în nunți, insa stim sa cream momente unice, cu adevarat memorabile si in alte situatii. Fie ca este nunta, botez sau pur si simplu un majorat, o aniversare sau o petrecere cu colegii, ne adaptam oricarei situatii si suntem gata sa aducem distractia la cel mai inalt nivel!

   Evenimentul dumneavoastră este unic și irepetabil iar noi, Sound Ceremony, suntem conștienți de asta. De aceea tratăm fiecare client cu maximă atenție și seriozitate, ne place sa ne cunoastem clientii inainte, pentru a le oferi cele mai potrivite soluții.
    Am devenit creatori de fericire si ne folosim pentru acest scop de muzica excelenta, show-uri de lumini si efecte speciale si stim sa transmitem emotia, bucuria la nivel sufletesc.

   Suntem profesioniști cu experiență profesionala dar si de viata, cu peste 100 de ringuri de dans pline si animate. Când veti decide sa contractati Sound Ceremony, veti contracta specialiști pentru evenimente, cărora le pasă cu adevărat de succesul evenimentului dumneavoastra! Bucurați-vă de o petrecere de vis, distractiva, fara stres, asa cum meritați! Nu vă mulțumiți cu puțin!

       Ce ne face sa fim dintre cei mai buni in domeniu?
  • Inainte de a semna un contract, ne place sa ne cunoastem clientii. Dorim sa stim cat mai multe despre ei, despre povestea lor, pentru a le  putea personaliza evenimentul. Astfel, reusim sa cream o conexiune la nivel sufletesc cu mirii sau proaspetii parinti cu care urmeaza sa colaboram. 
  • Suntem atenti la orice detaliu, fiindca detaliile fac diferenta! 
  • Venim cu idei, sugestii, propuneri care sa creasca nivelul evenimentului dumneavoastra. Avem idei originale care, cu siguranta va vor surprinde placut!  
  • Profesia noastra este distractia dumneavoastra iar pentru asta, ne antrenam zi de zi. 
  • Avem toate autorizatiile la zi
  • Lucram pe baza de contract si  factura. Puteti plati cu cardul, in rate fara dobanda!   
  • Avem o gramada de idei pentru a va oferi suprize frumoase chiar si dupa eveniment! 
  • Cele mai prestigioase restaurante ne recomanda cu incredere!